Categorii

LiQua Clasic

Nu există produse în cadrul acestei categorii
LiQua Clasic

Lichidul LiQua este produs de compania multinationala (EU/US) Ritchy folosind ingrediente de cea mai buna calitate si...

Mai mult

Subcategorii

 • 10ml - 0mg

  Lichidul LiQua este produs de compania multinationala (EU/US) Ritchy folosind ingrediente de cea mai buna calitate si arome italiene Flavourart.Aromele din aceasta categorie nu contin nicotina!

 • 10ml - 6mg

  Lichidul LiQua este produs de compania multinationala (EU/US) Ritchy folosind ingrediente de cea mai buna calitate si arome italiene Flavourart.Aromele din aceasta categorie au tarie very low / foarte mica, 6mg nicotina per mililitru de lichid si include momentan doar aromele de tutun.

 • 10ml - 9mg

  Lichidul LiQua este produs de compania multinationala (EU/US) Ritchy folosind ingrediente de cea mai buna calitate si arome italiene Flavourart.Aromele din aceasta categorie au tarie low / mica, 12mg nicotina per mililitru de lichid la aromele de tutun si respectiv 9mg nicotina per mililitru de lichid la aromele de fructe.

 • 10ml - 12mg

  Lichidul LiQua este produs de compania multinationala (EU/US) Ritchy folosind ingrediente de cea mai buna calitate si arome italiene Flavourart.Aromele din aceasta categorie au 12mg nicotina per mililitru de lichid.

 • 10ml - 18mg

  Lichidul LiQua este produs de compania multinationala (EU/US) Ritchy folosind ingrediente de cea mai buna calitate si arome italiene Flavourart.Aromele din aceasta categorie au tarie medie, 18mg nicotina per mililitru de lichid.

 • 30ml - 0mg

  Lichidul LiQua este produs de compania multinationala (EU/US) Ritchy folosind ingrediente de cea mai buna calitate si arome italiene Flavourart.Aromele din aceasta categorie nu contin nicotina!

 • 30ml - 6mg

  Lichidul LiQua este produs de compania multinationala (EU/US) Ritchy folosind ingrediente de cea mai buna calitate si arome italiene.Aromele din aceasta categorie au tarie very low / foarte mica, 6mg nicotina per mililitru de lichid la aromele de tutun.

 • 30ml - 9mg

  Lichidul LiQua este produs de compania multinationala (EU/US) Ritchy folosind ingrediente de cea mai buna calitate si arome italiene.Aromele din aceasta categorie au tarie low / mica, 12mg nicotina per mililitru de lichid la aromele de tutun si respectiv 9mg nicotina per mililitru de lichid la aromele de fructe.

 • 30ml - 12mg

  Lichidul LiQua este produs de compania multinationala (EU/US) Ritchy folosind ingrediente de cea mai buna calitate si arome italiene.Aromele din aceasta categorie au tarie de 12mg nicotina per mililitru de lichid.

 • 30ml - 18mg

  Lichidul LiQua este produs de compania multinationala (EU/US) Ritchy folosind ingrediente de cea mai buna calitate si arome italiene.Aromele din aceasta categorie au tarie medium/medie, 18mg nicotina per mililitru de lichid la toate aromele de tutun si fructe.


Social Login