Categorii

1. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului a fost alcatuit cu grija pentru a furniza informatii si detalii despre produse cat mai complete si corecte. S-a incercat minimalizarea greselilor care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. Informatiile si imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar producatorii isi rezerva dreptul modificarii caracteristicilor si design-ului fara o notificare prealabila. 

Orice date specifice privitoare la produse se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv pentru produsul gasit ca fiind neconform.

 

2. Frauda

In momentul crearii contului certificati pe proprie raspundere ca aveti varsta minima legala de 18 ani impliniti. Orice abatere de la aceasta mentiune ne da dreptul de a va intrerupe accesul la sistemul nostru informatic, inclusiv refuzarea expedierii comenzilor.

Orice incercare de a altera sau afecta performantele si buna functionare a sistemului nostru informatic va fi considerata o tentativa de fraudare, motiv pentru care vom face plangere penala impotriva celor vinovati.

 

3. Litigii

Orice litigiu aparut intre client si societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

 

4. Date personale

Siguranta datelor dvs. personale a fost inca de la bun inceput si este in continuare o prioritate pentru noi.
Datele Dvs. personale sunt folosite strict numai pentru indeplinirea obligatiilor contractuale ce ne revin in urma plasarii unei comenzi pe site. Aceasta include transmiterea datelor specifice comenzilor catre serviciul nostru externalizat de contabilitate si catre curierii cu care colaboram.
Datele Dvs. sunt prelucrate in siguranta atat in sistemele noastre electronice cat si in cele ale curierilor cu care colaboram. Transmiterea datelor se efectueaza strict prin conexiuni criptate.

Stergerea sau restrictionarea prelucrarii datelor personale din sistemul nostru informatic este posibila, la cerere. 
Va rugam sa aveti totusi in vedere ca datele personale inscrise pe facturile emise de catre societatea noastra nu poti fi sterse sau anonimizate pana la expirarea termenului legal de pastrare al acestor documente.

Puteti sa va exercitati dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei prin orice forma enumerata in pagina noastra de contact.

Pana la data de 25 mai 2018 am fost inregistrati ca operator de date cu caracter personal sub numarul 18694/24-01-2011 in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

 

5. Disponibilitatea si pretul produselor

Stocul prezentat este corect. Daca vi se afiseaza ca stocul este limitat atunci e posibil ca pana la finalizarea comenzii produsele sa fie deja comandate de alt utilizator.

Ofertele si produsele prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Preturile produselor sunt actualizate periodic si pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

 

6. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".
Costurile returnarii bunului nedorit cad in sarcina cumparatorului. 

Pentru mai multe detalii despre returnarea produselor va rugam sa cititi "Informatii".

 

7. Diverse

Nu sustinem si nici nu garantam ca aceste produse va pot ajuta sa va lasati de fumat. In afara de informatiile prezentate la fiecare produs in parte nu garantam pentru nici o alta specificatie. Va rugam sa va interesati in prealabil asupra informatiilor dorite.

Aroma lichidelor este o parere subiectiva, fiecare utilizator percepe diferit aroma. Va recomandam sa nu comandati mai multe bucati dintr-o aroma pe care nu o cunoasteti. Datorita specificului lor, returnarea sau schimbarea lichidelor desigilate NU este posibila. Lichidele pot fi testate gratuit in magazinele noastre.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus, a luat cunostiinta de Informatiile prezentate si este la curent cu Garantiile oferite.