Categorii

Toate produsele comercializate sunt acoperite de garantia de conformitate pe o perioada de 24 luni de la data achizitiei. Daca ati primit un produs care nu functioneaza la livrare va rugam sa ne instiintati prin e-mail sau telefonic (lasati un mesaj in afara orelor de program) cat mai repede dar nu mai tarziu de 48 ore de la primirea pachetului pentru a putea demara operatiunea de inlocuire a produsului. Costurile generate de schimbarea produselor defecte la livrare cad in sarcina vanzatorului.

Durata medie de utilizare a modurilor (bateriilor) precum si a altor componente electronice este de 6 luni. Toate aceste componente electronice beneficiaza de o garantie comerciala de 6 luni, daca nu este specificat altfel in descrierea produselor.

Produsele comercializate care contin afisaj OLED, TFT sau orice alt tip de display sunt conforme cu standardul ISO 13406-2 clasa II si pot avea pana la maxim 5 pixeli cu probleme (mereu pornit, mereu oprit sau care afiseaza gresit culorile).
Ecranele OLED isi pierd in timp luminozitatea, pe masura ce sunt folosite. Acesta este un proces normal de functionare pentru acest tip de afisaj si nu reprezinta un defect.

Garantia nu acopera defectiuni datorate unei utilizari improprii: scurt-circuitare, imersie in lichide, lovituri, insurubari fortate etc. Aceste defectiuni, daca este posibil, vor fi reparate in service contra cost.
Perioada de service post-garantie este de 6 luni de la data la care se termina perioada de garantie.
Prezentarea produsului la garantie si ridicarea lui cad in sarcina clientului.

Baterii:
Va recomandam sa acordati o atentie deosebita bateriilor automate intrucat acestea se pot deteriora foarte usor datorita lichidului scurs in baterie.
Pentru a pastra bateriile in conditii optime de functionare recomandam:

- sa le curatati mufa cat mai bine inainte de a le pune la incarcat cat si periodic
- sa nu le insurubati fortat in incarcator
- sa nu insurubati fortat atomizorul

In ambele cazuri o simpla rotire usoara pana face contact este de ajuns! Daca se insurubeaza puternic se pot desface conexiunile in baterie sau atomizor si se poate scurt-circuita bateria, un defect iremediabil.

 

Rezistentele si atomizoarele:
Sunt produse cu o durata de functionare nedeterminabila. Aceasta variaza foarte mult in functie de conditiile si metodele de utilizare ale consumatorului si trebuiesc privite ca niste consumabile.
Din experientele noastre va puteti astepta la o perioada de functionare de cca. 7-14 zile in conditii corecte de utilizare.
Rezistenta trebuie sa fie tot timpul umezita iar lichidul completat la timp. Inainte de prima utilizare, rezistenta trebuie sa fie imbibata complet cu lichid.
Recomandam schimbarea periodica a rezistentelor, dupa maximum 14 zile pentru a pastra o aroma curata.


Pe perioada garantiei clientul este obligat sa pastreze documentele de achizitie (bon fiscal, factura, chitanta curier), certificatul de garantie si codurile, seriile sau numerele de identificare asociate produselor. Pentru a beneficia de garantie este necesara prezentarea documentelor mentionate anterior.

Prezentarea componentelor pentru garantie se face doar insotita de bonul fiscal sau factura si chitanta curier, certificat de garantie si  codurile, seriile sau numerele de identificare asociate. Recomandam prezentarea inclusiv a accesoriilor aferente produsului pentru a ne ajuta la constatarea problemelor intampinate.

 

Costuri:
In cazul defectiunilor constatate la livrare, costurile de transport cad in sarcina vanzatorului iar livrarea produselor se face prin aceleasi metode ca cele initiale.

Pentru produsele defectate in perioada de garantie si post-garantie, costurile ce tin de prezentarea produsului pentru garantie/reparatie cat si cele generate de ridicarea/expedierea produsului cad in sarcina clientului.Contact service:

Pentru predarea unui produs defect in service va puteti adresa direct magazinului din care l-ati achizitionat, pe pagina noastra de contact prin e-mail sau telefonic la numerele noastre din centrala sau direct la magazinul Vapez Piata Romana din str. Visarion nr.23.

Produsele abandonate in service si neridicate pentru o perioada mai lunga de 180 de zile vor fi dezafectate si predate spre reciclare.